Even over mij… 

Mijn naam is Anzelika Lohk. In 2009 heb ik de mobiele- & schoonheidssalon aan huis voor huidverbetering opgericht in Spijkenisse in de wijk de Hoek. Met mijn passie voor en kennis over beauty en huidverzorging streef ik ernaar om bij al mijn klanten het beste uit hun schoonheid naar boven te halen. Ik beschik over meer dan 11 jaar ervaring in de schoonheidsbranche en ben in het bezit van veel diploma’s waaronder het vakdiploma schoonheidsspecialiste en Pedicure, daarnaast ook afgerond met diploma specialisatie Acne. 

deskundig, eerlijk en op maat gemaakt advies

Persoonlijke aandacht, warmte, oog voor detail en het bieden van de hoogste kwaliteit staan centraal in mijn salon in Spijkenisse. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken volg ik regelmatig trainingen en cursussen. Op die manier zorg ik ervoor dat ik u altijd van de service kan voorzien die het beste bij u en uw wensen past. U kunt dan ook rekenen op deskundig, eerlijk en op maat gemaakt advies voor het allerbeste resultaat!

Ik ben pas tevreden als u dat ook bent!

 

Baanbrekerprijs 2007 – Lees hier het verhaal over de prijs die ik in 2007 gewonnen heb bij de start van mijn (toen nog mobiele) salon.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken volg ik regelmatig trainingen en cursussen. Zodat ik u altijd van de service kan voorzien die het beste bij u en uw wensen past

Ik maak graag kennis met u

en verwelkom u graag in de vernieuwde salon.  U ontvangt 10% KORTING op uw eerste behandeling!

MAAK EEN AFSPRAAK