Merken  

DR. Renaud 

De kracht van de natuur

De productlijn van Dr. Renaud is zeer toegankelijk en breed. De verzorgingsproducten van dit technischhoogstaande salonmerk worden steeds populairder dankzij de uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Het merk biedt vrouwen de mogelijkheid tot het herontdekken van de vitaliteit en jeugdigheid van hun huid, door ze in contact te brengen met de kracht van de natuur.

De bekende Franse cosmetoloog Louis Renaud stond aan de wieg van het merk. Hij was doctor in de geneeskunde, plantkunde en chemie en richtte in 1947 de ‘Laboratoires de Recherches Cosmetologiques du Docteur Renaud’ op. Het bijzondere aan zijn manier van werken was de uitzonderlijke combinatie die hij maakte in zijn laboratorium tussen zijn passie voor wetenschap en esthetiek. Huidverbeteringsproducten ontwikkelen op basis van krachtige ingrediënten, gewoon uit de natuur; dat was zijn doel.

Waarom Dr. Renaud?

De verzorgingsproducten van Dr. Renaud bevatten diverse essentiële vitamines, antioxidanten en actieve werkstoffen om de balans van de huid weer op peil te brengen. Dat komt door de methode van de biotechnologie, die Dr. Renaud gebruikt om de meest effectieve en veilige ingrediënten uit vruchten- en bloemenextracten te halen. Bovendien is het hele productgamma volledig organisch en vrij van parabenen. De cosmetische formules worden ontwikkeld voor schoonheidsbehoeften en de behandeling van specifieke huidproblemen.

Producten van Dr. Renaud zijn:

  • 100% natuurlijk
  • 100% organisch
  • Vrij van parabenen
  • Effectief en veilig
  • Gemaakt van krachtige ingrediënten, gewoon uit de natuur

Huidverbeteringsproducten op basis van krachtige ingrediënten uit de natuur

Om tot de allerbeste resultaten te komen maakt schoonheidssalon Beauty Everywhere uitsluitend gebruik van topmerken

Dr Renaud

De verzorgingsproducten van Dr Renaud zitten boordevol actieve bio werkstoffen, essentiële vitaminen en natuurlijke anti-oxidanten. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van chemische kleur- en geurstoffen, zodat allergische reacties worden vermeden. Dit maakt de verzorgingsproducten geschikt voor elk huidtype. Lees meer over Dr. Renaud.

Italwax

Alle Italwax harsproducten zijn geproduceerd volgens een moderne en klassieke Italiaanse formule. De ItalWax Top Formula lijn bevat een unieke synthetische samenstelling die allergische reacties voorkomt.  Alle ItalWax harsen hebben een hoge adhesie waardoor het harsproces zo optimaal mogelijk verloopt: effectief, snel, veilig en relatief pijnloos. Lees meer over Italwax.

Kinetics

Kinetics, opgericht in 2002, heeft meer dan 700 producten gelanceerd, met 100 nieuwe dramatische tinten en stijlen die elk jaar worden toegevoegd. Het merk maakt maandelijks honderden formules om te testen met nagelprofessionals.
Wanneer deze zijn goedgekeurd wordt een product op de markt gebracht. Lees meer over Kinetics.

Ervaar de krachtige werking van onze behandelingen. Bel of maak online een afspraak!

12 + 3 =

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!