Huidverzorging & anti age

Dr. Renaud behandeling

Relax & Enjoy

De klassieke behandeling met een peeling of scrub en een heerlijke massage van het gezicht en de nek/schouders. Aanvullend een créme masker en een afsluitende verzorging passend bij uw huidtype. 

60 min       € 45,00

Flower Power

Behandeling tegen huidveroudering, voor beginnende rimpeltjes of volumeverlies. Nieuwe energie, stimulatie van de doorbloeding, speciale massage en verstevigend masker inclusief specifieke afsluitende verzorging.

75 min       € 65,00

Clean Your Skin

Speciaal voor probleem-huiden met acné. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van producten met een intensieve zuiverende werking en ontvangt u aansluitend een aangepaste massage voor acné. Een weldaad voor de probleem-huid.

60 min       € 55,00

Teenage skin

Ben je jonger dan 18 jaar? Dan is deze zuiverende behandeling iets voor jou. De behandeling bestaat uit een dubbele intensieve reiniging en verwijdering van onzuiverheden zodat je huid er weer schoon en fris uitziet. 

30 min       € 25,00

vitaliteit en jeugdigheid

Bij al onze behandelingen gebruiken wij producten van Dr. Renaud. De verzorgingsproducten van dit technischhoogstaande salonmerk worden steeds populairder dankzij de uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Het merk biedt vrouwen de mogelijkheid tot het herontdekken van de vitaliteit en jeugdigheid van hun huid, door ze in contact te brengen met de kracht van de natuur.

Dat wilt u toch ook? Beauty Everywhere biedt u diverse behandelingen in een vernieuwde salon. Bel voor de mogelijkheden of maak een afspraak!

(Het mag duidelijk zijn dat voor een optimaal mooi resultaat het belangrijk is ook de leefregels aan te pakken. Zoals goede voeding, voldoende beweging, buitenlucht  en ontspanning, verantwoord zonnen en niet roken).

kennismakings aanbieding

Maak voordelig kennis met onze behandelingen en de natuurlijke producten van Dr. Renaud. Wij bieden u een eenmalige kennismakings aanbieding; 

 10% korting op uw behandeling!